Η Avb Photoworld έχει βαθιά γνώση των προγραμμάτων αφού και η ίδια δημιουργεί προγράμματα για φωτογράφους και βαθιά γνώση στον τομέα της φωτογραφίας και της εκπαίδευσης σε αυτήν. Ξεκίνησε πρώτη και δημιούργησε το 2003 το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό CD Rom «Photoshop για Φωτογράφους» με μαθήματα για το Photoshop στα Ελληνικά και συνεχίζει διοργανώνοντας εκπαιδευτικά φωτογραφικά Workshops σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με δεδομένο τις γνώσεις που διαθέτει και θέλοντας να προσφέρει περισσότερα στους Έλληνες φωτογράφους, ξεκινάει την διοργάνωση μια σειράς σεμιναρίων σχετικά με την επεξεργασία εικόνας στο Lightroom και στο Photoshop.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων που αφορά το Lightroom θα γίνει σε 2 τρίωρα τμήματα, σε μια ημέρα.
Το πρώτο τμήμα θα είναι για αρχάριους και μη γνώστες του Lightroom.
Το δεύτερο τμήμα θα είναι για προχωρημένους και ανθρώπους που ήδη χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αλλά δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες του.
Επειδή το δεύτερο μέρος αποτελεί στην ουσία προέκταση του πρώτου καλό θα είναι να παρακολουθήσει κάποιος και τα 2 τμήματα ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Επίσης κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε άμεσα εικόνες και στη συνέχεια να τις επεξεργαστούμε στο Lightroom, καθώς θα υπάρχει μοντέλο και εξοπλισμός στούντιο και φωτογράφισης.

Η ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι η 30 Νοεμβρίου 2019, ο χώρος είναι το ξενοδοχείο Lazart στην Θεσσαλονίκη, Κολοκοτρώνη 16 και οι ώρες διεξαγωγής είναι οι παρακάτω:

1. Εισαγωγή στο Lightroom και στην επεξεργασία (ώρες 10:00 -13:00)
2. Προχωρημένες τεχνικές επεξεργασίας στο Lightroom (ώρες 14:00 -17:00)

Για να δείτε τις τιμές για την συμμετοχή στο σεμινάριο όπως και για κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.