Σχόλια Αγοραστών

Photoshop για Φωτογράφους

Ορισμένα από τα σχόλια των αγοραστών όπως δημοσιεύτηκαν στο πιο γνωστό site για την ψηφιακή φωτογραφία στην Ελλάδα το DPGR (www.dpgr.gr)

1. Χθες παρέλαβα το δισκάκι ….. Παρακολούθησα ένα μάθημα, αυτό που αναφέρεται στα levels and curves και ομολογώ ότι έμαθα αρκετά πράγματα που δεν τα είχα διαβάσει ή δει πουθενά μέχρι τώρα. Ειδικά το πως αφαιρούμε ένα χρώμα που υπερισχύει στην εικόνα π.χ. η εικόνα μπλεδιάζει ή έχει κόκκινη απόχρωση. Πάντα προσπαθούσα με αλχημείες και ποτέ δεν τα κατάφερνα σωστά. Τώρα έμαθα πως γίνεται.
Πολύ καλή προσπάθεια των δημιουργών, μπράβο!

2. Μια θετική ψήφο και από μένα για το συγκεκριμένο cd-rom. ..Τα video-μαθήματα είναι υπέρ-αναλυτικά για κάθε κεφάλαιο... είμαι σίγουρος ότι καλύπτει όχι μόνο τον middle χρήστη του photoshop αλλά και τον advanced, κυρίως γιατί εκτός των κλασσικών μεθόδων χρησιμοποιεί και πολλές εναλλακτικές λύσεις με πολλή καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.
Προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα μπόρεσα να δω και να ανακαλύψω μέχρι σήμερα και όσο αυστηρά και να το κρίνω δεν μπορώ παρά να δώσω τις καλύτερες εντυπώσεις για την μοναδική σοβαρή ελληνική προσπάθεια σ' αυτόν τον χώρο.
Great work guys!!!!

3. Είμαι από Κύπρο(Πάφο) και παρέλαβα πριν 3 ημέρες αυτό το μαγικό cd, (photoshop για φωτογράφους) στο οποίο δεν υπάρχει πιο εύκολος και κατανοητός τρόπος να μπεις στης σπαζοκεφαλιές του photoshop.
Αυτά που φαίνονται δύσκολα και αξεπέραστα όταν προσπαθείς να μπεις στα βαθιά νερά του photoshop, με αυτόν τον οδηγό γίνονται μετά σαν παιχνίδι. Είναι όπως όλα τα προβλήματα που είναι δύσκολα και άλυτα, όταν όμως δούμε τη λύση είναι τόσο απλά και εύκολα.